Blogging, Știri & Trends
Shakira si romanii nemultumiti
Shakira si romanii nemultumiti

Shakira si romanii nemultumiti

Deci chiar o să dezbat subiectul ăsta. Apropo, ăsta e al 2201-lea articol scris pe blog.

Aseară a venit Shakira în România. Românii s-au adunat la concert însă mulţi s-au plâns de frig şi ploaie.

Dar nu mai bine stăteaţi voi acasă? Etern nemulţumiţi sunt oamenii ăştia, parcă zici că aşteptau un tren în gară. Poate să vină şi Hristos în România, că dacă întârzie sau dacă vine pe ploaie, românul o să comenteze ceva! Moldoveanul pare mai determinat, e bine asta, însă nu e bine când probabil urlă ceva de genul „hei şachiro! arată-ţi ţâţele uăi!!!”. Ce stereotip urât, dar uneori aşa se întâmplă, deseori în România.

Şi channaaaah vorbea despre astfel de nemulţumiri care sunt nejustificate oarecum, mai ales în comparaţie cu alte cazuri. Apropo Channah, eu îţi tot zic „channaaaaahh” căci nu pot să nu mă gândesc la chakaaa-ul Unas-ilor din Stargate.

p.s. Îmi place de ultima tipă, vroia şi ea să intre cu „naşul”. Ţin minte când în Constanţa ne funcţiona cinematograful de la Fantasio, cel în aer liber. Unii intrau iar alţii stăteau afară prin parc, căţăraţi în copaci. Ce vremuri…sud-africane.

Un comentariu

  1. Channah

    Bwahahaha, dap. Problema e ca isi cumparasera deja biletele. Am vazut recent un concert de.al tipei, pe dvd evident, intr-un bar. Cred ca meritq si o ninsoare gagoca la ce super show face, pe cuvant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *