Știri, Evenimente & Trends
Shortcut pe telefon la Certificatul Verde – Varianta Oficială
Shortcut pe telefon la Certificatul Verde – Varianta Oficială

Shortcut pe telefon la Certificatul Verde – Varianta Oficială

Am văzut că există câteva trucuri pentru a avea la îndemână certificatul verde atunci când intri în Mall sau atunci când…intri în Mall. În general, cam acolo ne trebuie. Poți desigur să improvizezi cu aplicații fel și fel sau să îl salvezi PDF și să te scarpini în cap că nu știi unde l-ai salvat, însă…există și varianta oficială!

Zic oficială căci locul care generează certificatul digital se numește certificat-covid.gov.ro. Până acum nu mint, nu? Ei bine, dacă ai generat deja certificatul acolo, poți genera de asemenea și o scurtătură a acestui website pe telefonul tău.

O să vezi pe site opțiunea de a adăuga certificatul pe telefon, instalezi, aștepți puțin, ai o nouă aplicație pe mobil! Gata!

Când ai nevoie, chiar și în modul OFFLINE, intri pe aplicația nouă Certificate Covid și apeși pe simbolul în formă de ochi și îți încarcă mult-doritul cod QR pentru a-l prezenta. Cu plăcere!

p.s. Sau hai să vă dau o variantă instantă, fără aplicația oficială:

Certificatul verde poate fi salvat ca pdf, nu? Ei bine, acesta este de regulă în folderul Fișiere de pe telefon, la Documente. Ții apăsat pe PDF și dai pe cele 3 puncte ca să deschizi Opțiuni. Alegi Creeare comandă rapidă Desktop și o să ai practic un shortcut care îți deschide instant exact ce vrei. Îl muți pe homescreen și gata! Fără net, fără autentificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *