Blogging, Știri & Trends
Smartphone românesc numit…Dorel !
Smartphone românesc numit…Dorel !

Smartphone românesc numit…Dorel !

Nu, nu este o știre Timesnewroman ci este o tehnologie denumită oficial „”. Și da…se referă la personajul celebru generalizat pe care îl știm cu toții.

Noul smartphone de la Utok (un brand românesc intrat pe piața smartphone-urilor și a tabletelor de la sfârșitul anului 2013 dar reieșit din marca Skin ce este apărută pe piață din anul 2000) este făcut special pentru condițiile grele de muncă. Fie că întâmpini mult praf, vânt puternic sau chiar apă, Dorel – fie și scăpat pe jos de multe ori – va rezista.
Este un Dual-Core de 1,2 Ghz cu o diagonală de 3,2 inch, are 4 Gb Memorie internă și slot de memorie microSD (ce acceptă până la 32 Gb capacitate maximă), suportă wi-fi, bluetooth, radio…e smartphone adică. Camera foto este de 5 Mp iar bateria de 2000 mAh. Sistemul Android este aproape ultimul, deci 4.4.2. KitKat. Spun asta căci pare că tocmai ce a apărut un nou tip de Android, respectiv 5.0 Lollipop.
Este un smartphone util pentru cei ce lucrează în construcții, în diverse baze sau în medii unde telefonul mereu ajunge scăpat pe jos sau unde nici în mână nu este în siguranță din cauza condițiilor meteo. La 599 de lei cred că merită un test! 
Îl puteți cumpăra de ! Fiind un produs atât de nou însă, livrările încep cu 2 Februarie 2015.

[Later Edit] Vă dau cadou un voucher de 10% reducere pentru achiziția unui Smartphone Dorel. Este valabil până la 28 Februarie 2015. Voucher-ul este sub formă de cod iar codul este UFBV7BO8B6.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *