Blogging, Știri & Trends
Statistici joe’s blog – Oct 2012
Statistici joe’s blog – Oct 2012

Statistici joe’s blog – Oct 2012

Bine v-am regasit la o noua editie de statistici peste statistici ale blogului meu. De mult nu mai m-am uitat prin Google Analytics, asa ca am zis sa o mai fac acum.
Desi am fost cam slabut anul asta in domeniul bloggingului, am facut ceva treaba.
In perioada 6 Septembrie – 6 Octombrie 2012 de exemplu, am avut 6140 de vizite si 5321 de vizitatori unici. Pageviews contine cifra de 9174.
Cam asa e media lunara, vreo 5000 de vizitatori, asta minus robotei si alte nebunii inutile pe internet. 
Din 6 Octombrie 2011 pana in 6 Octombrie 2012, s-au plimbat pe blogul meu vreo 49.009 de vizitatori unici. Deci daca eram magazin online, poate faceam si eu o vanzare draguta.
Marea majoritate de vizitatori pare a fi din Romania. Vreo 151 de suflete vin din Moldova, 119 din SUA, 100 din Italia, samd. Orasele care ma viziteaza cel mai mult sunt in ordine: Constanta, Bucuresti, Timisoara, Brasov, Iasi, Chisinau, samd. Multi intra pe mine cu ajutorul Chrome, multi altii cu Firefox. Vreo 2 au intrat de pe Opera Mini. Majoritatea intra pe blog folosind sistemul Windows. Vreo 80 de pe Macintosh, 3 de pe Blackberry. Interesant e ca o singura persoana m-a vizitat de pe Samsung. Oare cine o fi?
Nu stiu cum se face ca de fiecare data, peste 80% din vizitatori sunt vizitatori noi. Doar in jur de 15% din vizitatori (952 de oameni in cazul asta) sunt vizitatori ce revin pe blog in mod regulat.

Cu ocazia asta, le multumesc in mod special si vizitatorilor mei singulari din: Malta (Cosmina cu siguranta), Suedia (probabil Cosmin Ignat) si Franta (Liliana oare?) dar si celor 2 din Spania, 3 din Olanda (una din ele fiind o Alexandra), 3 misteriosi din Irlanda, 4 din UK, 5 din SUA, 5 din Germania, 5 din Italia (Bobolusha poate, Georgiana, Lia…) si 8 din Moldova.

Vad ca multi stau doar intre 0 si 10 secunde pe blogul meu. Cred ca intra sa vada widget-ul ala zilnic. Funny. Interesant insa este ca vreo 37 de persoane isi petrec 1801+ secunde pe blogul meu. Sa va fac o cafea in timp ce stati si cititi? Luati loc! Simtiti-va ca acasa!

Vreo 75% ma gasesc prin Google, aprox. 20% prin Referral Traffic. Foarte multi intra direct pe pagina principala insa multi cauta subiecte precum: Factura Enel, Transfer credit Vodafone, Cum iti iei permisul de conducere in Constanta,  Cum iti faci pasaport in Constanta, samd.
Printre cele mai amuzante sau interesante cuvinte cheie folosite pentru a-mi fi gasit blogul mentionez urmatoarele: cur, fete grase, fete virgine, ce inseamna curva, randunele, florian pitis apa trece pietrele raman, un baiat si o fata, basescu ne invata cum sa bem wiscky, cum dau citirea la curent, fi-ti-ar, mentosane, nu sunt geloasa dar daca il mai atragi, poze cu fete urate si grase, wwwwwww.enel.ro, 2012 curva constanta danseaza, afaceri murdare blog, am 19 ani si ma simt batran, am 20 de ani dar arat mai batran, am visat ca mergeam cu masina pe in drum coborand, azi e joi, azi m-am trezit cu fata la cearceaf, baietii se jucau de-a razboiul, beau pentru ca sunt suparat, blog despre grase, bloguri triste, c u r, cani perverse 18 ani, cum fac vin daca am struguri, samd.

Tare ultima. Daca nu intelegeti, cuvintele astea sunt cuvinte scrise pe google search iar printre rezultate, apare si blogul meu aparent. E un mod funny de a cauta ceva pe Google si cred ca o sa incerc si eu astfel de search-uri. Ba chiar v-as provoca sa scrieti ceva bizar pe google search si sa descoperiti prin asta un blog sau website destul de decent ce nu prea ar avea legatura cu ceea ce ati scris. Adica ma indoiesc ca tema blogului meu s-ar putea apropia vreodata de „cur” sau „c u r” sau de procesul de vinificare. Ia hai sa ne distram putin!

8 comentarii

  1. Cei care stau intre 0 si 10 secunde sunt cautari care duc la tine darnu-s relevante la tine in blog.
    Exemplu: fete virgine. Cuvintele apar undeva in postarea ta, dar cel care a efectuat cautarea vrea poze sau ceva relevant despre fetele virgine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *