Blogging, Știri & Trends
Strada Traian distrusa de proiectul WTC Constanta
Strada Traian distrusa de proiectul WTC Constanta

Strada Traian distrusa de proiectul WTC Constanta

Primarul Radu Mazăre: “Acest tip de dezvoltare urbanistică trebuie aplicat pe toate falezele Constanţei, inclusiv pe falezele din Mamaia şi Portul Tomis, acolo unde trebuia să se construiască şoseaua de coastă şi să se amenajeze exact în aceeaşi manieră consolidarea malului”

Era vorba de modul „exemplar” de consolidare a strazii Traian, care astazi s-a pomenit cu cateva cratere. Deci sa speram ca nu se va lua exemplul asta. Pe constantablog am vazut cateva poze dintre care postez si eu aici 2:

Banuiesc ca sunt norocos, caci ieri fix pe aceleasi portiuni de strada ma plimbam eu pentru a face poze la constructia viitorului World Trade Center Constanta.

p.s. Asa arata zona interioara a WTC, asta inainte sa inceapa ploaia. Poza e facuta ieri, la ora 13:49.

Lumea cred ca nu vrea sa invete ca apa nu e doar apa, ci ca provoaca foarte multe pagube. Nu e prima oara cand vad aceasta locatie inundata.

10 comentarii

 1. Sunt multe tunele si subterane in Constanta.
  3 sunt acute de romani si trec pe sub peninsula.Mai e tunelul Saligny,si tunelul e pe traian, si cred ca mai sunt, orasul asta ascunde multe secrete sub el.
  In special in zona veche.
  Unde e acum biblioteca judeteana a existat circul roman,
  In zona depozitelor asa zis genoveze din continuarea termelor(astazi mai sunt doar peretii care sprijina faleza)pe timpul regelui(parca Carol) a existat un arc de triumf.
  Vila Sutu are iesire directa pe plaja modern printrun culoar din interior.
  Sub edificiul roman mai exista o serie de 11 camere de depozitare antice conservate integral.Ele au fost dezgropate si apoi pentru conservare acoperite la loc, practic cand mergem prin parculetul de la baza edificiului mergem pe terasa acelor camere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *