Blogging, Știri & Trends
Sunteți pregătiți pentru…Windows 11?
Sunteți pregătiți pentru…Windows 11?

Sunteți pregătiți pentru…Windows 11?

După o pauză de o mie de ani – sau mai exact 6 ani, uite că se pregătește a fi lansat și noul Windows 11!

Aparent, versiunea nouă de Windows a fost deja scăpată pe Internet – conform theverge, deși lansarea oficială va avea loc pe 24 Iunie 2021. În aceste screenshots se poate vedea simplificarea meniului de Start, afișat pe centrul ecranului. Mare brânză. Cu toate astea, va fi posibilă întoarcerea la un look mai familiar precum cel cu care ne-a obișnuit Windows 7 sau Windows 10. Dacă vezi un video cu câteva click-uri în noul sistem, ai zice că este o fuziune între sistemul Macbook și Windows. O nouă funcție cred că deja am văzut-o cu toții ce avem Windows 10, respectiv cea de Weather și Știri în start bar. Acuma nu știu dacă Windows 11 va fi doar schimbare de stil vizual și adăugare de Widget-uri, dar…probabil că da.

Eu unul am trecut prin Windows 95, Windows 98 și altele. De Windows 98 nu m-am putut separa mult timp, chiar și după ce apăruse Windows XP. Apoi am văzut că XP e întradevăr mai bun și apoi a apărut Windows 7. De Windows 7 m-am despărțit de abia anul ăsta. Deci durează ceva timp ca Windows să producă ceva bun și ca apoi și tu să te prinzi că acel produs e cu adevărat o evoluție. Așadar, cel mai probabil că Windows 11 va fi acel lucru bun iar dacă nu, un Windows 12 ar rezolva asta.

Ce anume ar trebui să rezolve? Wireless-ul, în primul rând. Niciun Windows, din experiența mea, nu se descurcă la a instala driverele de Wireless. În al doilea rând, ar trebui să instaleze CORECT orice alt driver – având în vedere că multe sisteme vândute sunt laptop-uri și multe laptop-uri nu se mai vând cu unitate optică aka cd-rom. În al treilea rând… Mai ușor cu erorile! Sunt multe erori, freeze-uri și BSOD-uri ce încă apar și la Windows 10. Nu-i normal. Un fix pentru astea ar trebui să fie inclus.

Așadar, mica mea poveste cu un Windows 98 mai bun ca Windows 2000 sau Windows ME sau Windows Vista…are sens. Să vedem pe ce linie va urma să mergem. Una ascendentă sau…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *