Blogging, Știri & Trends
Târg de Cariere la Tomis Mall
Târg de Cariere la Tomis Mall

Târg de Cariere la Tomis Mall

targ joburi tomis mall

Luni şi marţi, Tomis Mall din Constanţa găzduieşte un Târg de cariere. Participanţii în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-şi schimbe jobul actual vor descoperi o gamă largă de oferte de angajare. De asemenea, ei pot primi feedback pe CV la faţa locului, din partea unor specialişti în carieră, care vor fi prezenţi la târg. Târgul se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani, în căutarea primului job sau care vor să facă o schimbare. Experienţa nu este o condiţie, însă cu siguranţă oferă un avantaj.

Participanţii vor avea posibilitatea de a se înscrie gratuit la Atelierul de Cariere, care include seminarii de profil în două părţi, a câte două ore, pentru a afla care este primul pas în căutarea carierei dorite, precum şi tehnici de redactare a unui CV care să atragă atenţia. În prima zi a târgului are loc seminarul „Career planning”, iar în a doua zi participanţii pot învăţa „Cum ne angajăm?”, ambele fiind susţinute de trainer-ul Adrian Rusu. Înscrierea se face, de asemenea, pe site-ul târgului.

Accesul este liber şi se va face între orele 10,00 – 16,00. De asemenea, candidaţii care vin cu CV-ul la târg au posibilitatea de a câştiga o tabletă de ultimă generaţie, dacă se înscriu la tombola organizată la faţa locului, prin completarea unui talon.

sursă articol: Cuget Liber

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *