Blogging, Știri & Trends
Targul Colectionarilor
Targul Colectionarilor

Targul Colectionarilor

In zilele de 14 si 15 august 2010, in Piata Ovidiu din Constanta, va avea loc a 18-a editie a Targului Colectionarilor, targ organizat de Asociatia Filatelistilor „Tomis” Constanta si Clubul „Simion Tavitian”.

Colectionarii – care sunt din tara dar si din strainatate – vor expune lucrari de arta, antichitati, colectii de timbre, cartofilie (carti postale) si bibliofilie. Sunt asteptate desigur si alte game de colectii. Evenimentul incepe de dimineata devreme, la ora 7:00.


Acest eveniment vine dupa un alt targ al colectionarilor organizat in statiunea Eforie Nord din judetul Constanta. Targul Colectionarilor de Antichitati „Antica” a avut loc in luna iunie 2010 si datorita numarului mare de vizitatori, s-a decis prelungirea evenimentului cu inca o saptamana.  In cadrul acestui targ au putut fi gasite obiecte vechi de mobilier, tablouri, goblenuri, timbre, pietre semipretioase, colectii de numismatica, bijuterii si tot ce se poate gasi. Evenimentul din orasul Constanta va avea probabil acelasi succes, multi constanteni fiind foarte atrasi de arta si antichitati si pe langa asta, zilele de 14 si 15 cad intr-o Sambata si o Duminica, zile in care orasul e plin nu doar de constanteni dar si de turisti veniti atat din tara cat si din afara granitelor tarii.

foto: colectzii.ro si ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *