Blogging, Știri & Trends
Tarife Atena Swim Center și detalii conexe
Tarife Atena Swim Center și detalii conexe

Tarife Atena Swim Center și detalii conexe

Atena Sport Club iulie 2013

După cum probabil ați aflat din Presă, pe strada Avram Iancu nr. 21 (mai exact, aici) urmează până la finele lunii Iulie 2013 să fim martori deschiderii oficiale a noului bazin de înot constănțean: Atena Swim Center.

Atena Swim Center este centrul deschis de către Răzvan Florea, celebrul înotător constănțean de 32 de ani, ce a adus României în anul 2004 prima medalie la Natație la grupa masculină. Acest eveniment se petrecea în Atena iar medalia era una de bronz pentru proba de 200m spate. Cu doar 4 ani înainte, la Jocurile Olimpice de la Sydney, brăileanca Diana Mocanu reușea să aducă României primele două medalii (de aur) la Natație la grupa feminină.

Răzvan Florea are în palmares 100 de titluri de campion al României, 57 de recorduri naționale de seniori și juniori și 299 de medalii din care 77 obținute în competiții internaționale. Împreună cu Anton Cristian, Andrei Petrescu și Georgescu Anda, formează colectivul tânăr și tenace al Atena Sport Club. Împreună cu cei menționați, pentru Atena Swim Center ne stau la dispoziție șapte instructori. Bazinul este unul semiprofesional, de 25 de metri lungime, patru culoare și o piscină mică pentru copii. Programul este de Luni până Duminică, între orele 7:00 și 22:30 în cursul săptămânii și între orele 07:00 – 20:00 în weekend. Tarifele sunt cele regăsite în imaginea de mai jos.

tarife atena swim center constanta

Pentru alte informații și pentru a fi ținuți la curent, vizitați pagina oficială de Facebook a acestui club, aici

.:: Citiți și un articol din ziarul Ziua, aici

.:: Citiți și un articol de pe gsp.ro, aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *