Blogging, Știri & Trends
Tattoo Nightmares
Tattoo Nightmares

Tattoo Nightmares

Am gasit pe torente primele doua episoade dintr-o noua emisiune. Aceasta se numeste Tattoo Nightmares si este despre un salon in care lucreaza trei artisti priceputi in meseria tatuajelor, care fac intr-asa fel incat repara tatuajele „nefericite” ale oamenilor.
In primul episod, vedem trei cazuri foarte interesante. Primul e un tip ce si-a tatuat pe spate portretul iubitei lui de atunci, sub el a scris „Destiny”. Dupa o saptamana, s-au despartit iar el a ramas 10 ani cu tatuajul asta dubios. Cei din salon au reusit sa-i tatueze peste altceva:

O alta tipa a vrut o priveliste a orasului Los Angeles pe corpul ei. Ghinionul ei a fost ca si-a facut tatuajul la un tip drogat care mai mult i-a desenat ceva ca o caricatura. Unul din artisti a reusit sa-i upgradeze look-ul, desi tipa era aproape lesinata de durere.

Last but not least, un tip a vrut sa-si tatueze o emblema cu Marijuana. Faza ghinionista pentru el e ca a ajuns sa fie tatuat de o batranica la un salon cosmetic. Batranica nu prea vedea bine. A iesit un dezastru insa la acest salon si-a schimbat complet look-ul.

Cu alte cuvinte, emisiunea e foarte tare. La fel ca si in LA Ink sau Miami Ink, fiecare tatuat isi spune povestea din spatele tatuajului. In Tattoo Nightmares, povestiile sunt ceva mai animate si comice, folosindu-se reconstituiri. 
In fine, e o emisiune placuta. Sper sa o urmaresc pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *