Blogging, Știri & Trends
Ți-a ieșit bine petrecerea de An Nou?
Ți-a ieșit bine petrecerea de An Nou?

Ți-a ieșit bine petrecerea de An Nou?

Cu siguranță ai băut cât pentru toată luna Ianuarie iar dacă primul lucru ce ți-a ieșit azi pe gură a fost întrebarea „Ce naiba am făcut aseară?” înseamnă că ai făcut-o și bine. Sau…rău. Depinde cum stai cu norocul și conștiința.

Cu siguranță ai și fumat și cu siguranță unul din prietenii tăi s-a prostit ceva mai peste măsură decât alții. Acel prieten nici acum nu s-a trezit din somn.

Poate ai fost norocos aseară. Sau măcar ai fost martor la un cuplu nou format, ducându-se clătinat către dormitor sau hai…baia restaurantului sau a clubului. Bravo lor. N-o să regrete asta de dimineață în niciun caz. Nu știu dacă glumesc acum căci poate chiar a fost bine…

Ah și cât s-au distrat alții. Parcă nu mai vezi cuplurile vechi s-o ia așa de razna, așa cum obișnuiau… E păcat. Trebuie deseori să te resetezi și să te prefaci că de abia ai cunoscut persoana aceea. Câtă dragoste reapare…! Sau e doar pasiune? Eh, mai contează? Timpul trece, petrecerea nu o să țină chiar atât de mult.

Și ce simpatice ți-au părut fetele alea de aseară, nu? Stăteau câte două cel puțin, cu o sticlă de ceva în mână, nu cu un pahar. Parcă ai văzut alaltăieri pe una din ele și era așa tăcută iar la petrecere zici că s-a transformat!

Hai…recunoaște! La 12 noaptea le-ai cam stropit pe fete cu șampanie! Ele protestau doar că faci risipă. Auzi tu ce caractere amuzante!

De ce n-are blitz camera asta? Ah…e doar o bere. Te-am mai bănuit o dată că ai băut mult, nu? Sper doar să nu te doară capul prea tare azi sau să nu fi făcut prea mari pagube aseară. Unii din prietenii tăi vor regreta o viață întreagă anumite acțiuni pripite dar tu…poate că o să fii bine. Ah, ești dintr-o gașcă ce mai ține petrecerea vie o zi sau două. Ce să-ți urez? Succes mare!

foto găsite pe weheartit.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *