Blogging, Știri & Trends
Tocmai am realizat că postarea asta n-are titlu și nici nu știu ce titlu să-i dau
Tocmai am realizat că postarea asta n-are titlu și nici nu știu ce titlu să-i dau

Tocmai am realizat că postarea asta n-are titlu și nici nu știu ce titlu să-i dau

Aseară devenisem ceva mai obosit, în timp ce hoinăream pe net. La cât de prost am dormit în ultima săptămână și un pic, am simțit imediat momentul de odihnă.
M-am pus prima oară în pat, căutând doar să-mi relaxez oasele strâmbate de la statul pe scaun. După un timp scurt, mi-am stins rapid laptop-ul, mi-am dat telefonul pe silent și am zis să profit de pofta surpriză apărută. Nu știu exact cât am reușit să dorm, dacă o oră sau două. Nici nu știu sigur ce zi suntem azi. Atât de dat peste cap sunt. Am fost trezit pe la 23:30 noaptea de a mea mumă care a intrat peste mine în cameră să se plângă despre neamurile care se plâng despre alte neamuri, neobservând cruda ironie probabil. Am mormăit aprobător de câteva ori, am mormăit dezaprobător de alte câteva ori și până la urmă a plecat și m-a lăsat să-mi continui somnul.
A-mi continua eu somnul după ce mă trezesc este în mare parte imposibil. Așa că dă-i și observă fiecare luminiță a laptop-ului stins dar totuși conectat în priză și dă-i și observă mai ales ditamai luna plină și luminoasă mai ceva ca un nou model de bec cu led-uri, de la Philips. Acum îmi dau eu seama în ce lună a anului au fost făcute anumite poze din seturile mele de poze nocturne ale Constanței de demult de aici. De aia ieșeau fotografii noaptea pe străzi să surprindă peisaje, căci nu puteau să doarmă săracii.
Am readormit până la urmă, mai greu desigur și vorbind de fotografii, chiar am visat că descoperisem un vechi studio foto la subsolul unui bloc și am găsit acolo încă o colecție de vederi din diverse locuri pe care mi le-am însușit. M-am trezit apoi pe la 5 dimineața probabil, nu știu de ce. Aveam nevoie la budă probabil însă la cât de obosit eram, mai puteam să mă abțin, deși n-am făcut-o. Întors în cameră văd aceeași lună cheală ce-i face concurență Soarelui pe timp de vară. Wake me up when September ends? No no, wake me up when September gets here!
Am adormit relativ repede, spre bucuria mea. La 7 fără un pic, vine teroarea de mumă-mea. Cranț! Deschide ușa și imediat mă răstesc la ea. Mă trezesc foarte ușor la orice zgomot și devin extrem de lucid și energic fix în acea clipă. Așa că protestul meu mi-a deschis gura fix în același ritm cu deschiderea ușii la camera mea. Voia să-mi lase niște bani (5 Ron…super generoasă astăzi), să am de un drum scurt de făcut pe care nu-l plănuisem eu. Chiar aveam planuri frumoase azi și urma să-mi zâmbească și păsările venite la geam văzându-mi pofta de a meșterii un plan sau altul propriu, dar acum trebuie să mă întrerup. Hai, că nu-i capăt de țară…să zicem. Dar m-am trezit! Desigur, n-am mai putut să dorm iar uite că acum stau cu ochii nespălați în fața blogului pentru a vă scrie asta.
Deși mă simt ca naiba, o să-mi treacă iar faza aia cu sculatul de dimineață pentru a ajunge departe e foarte valoroasă în ochii mei, având în vedere că am un obicei zilnic de a citi bloguri și ziare. De obicei, termin destul de târziu asta dar trezindu-mă așa matinal, la ora 11 deja sunt foarte ok, restul plimbărilor pe internet devenind opționale sau anevoioase chiar. 
Azi e 21, azi e ziua mea. Da da, e ziua mea de naștere! Nu, nu este și luna mea dar…așa îmi place mie în fiecare lună să conștientizez ziua mea. Să sperăm că va fi una bună.
p.s. Hai să vă dau și o melodie. Videoclipul e mai ciudățel că am furat piesa de pe Facebook-ul unei tipe ce mi-a dat add de curând, o tipă care pare să se ocupe de videochat. Nu știu cum o fi ea ca persoană, dar uite că am găsit o piesă foarte nice prin ea.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *