Blogging, Știri & Trends
Tot nu v-ati invatat minte cu Spitalul Groazei?
Tot nu v-ati invatat minte cu Spitalul Groazei?

Tot nu v-ati invatat minte cu Spitalul Groazei?

Imi zice mie acum o prietena ceva, o poveste personala buna de dat mai departe lumii. Asa a zis ea, eu am zis ok.

Imi zice ca s-a imbolnavit ea asa subit acum 2 zile si ca a luat-o si cu febra si greatza si tot. A stat asa pana ieri. N-a mai putut si a sunat ambulanta. Ok, ajunge la Spitalul Groazei, pardon Spitalul Judetean Constanta. Si imi zice ea ca a stat….3 ore, s-o consulte careva. The End.

Asta era marea ei poveste. Sunt oarecum insensibil dar si realist, caci sunt satul de repetitii. Pai nu asa a fost mereu?

Ideea e ca-mi arata ceva interesant la romani, ceva ce stiam oricum si o stiu si multi altii. Multi stau in banca lor pana cand patesc ei ceva, de-abia atunci mai dezbat si ei subiectul in cauza. Nu ca ar fi cazul prietenei de mai sus, insa vreau sa arat asa ca unii nu au trecut neaparat prin multe greutati pe care ni le ofera cu generozitate Romania.

Alte cazuri, care merita batute cu parul, sunt alea de optimisti. Bai ce enervanti sunt optimistii romani. Cum plm sa fii si roman si optimist? Adica sunt eu prost? Eu si milioane de romani suntem prosti? Adica noi nu vedem ca nu prea e loc de optimism in Romania? Desigur, inteleg optimismul pentru dezvoltarea personala, aia e alta mancare de peste, dar optimismul vizavi de societate si sistem e chiar imbecil. Imbecililor. Si ei zambesc maaa si sunt optimisti maaa, pana cand ii calca in plm o masina si vad ca nu le trateaza nimeni rana sau cand sunt piscati de un tantar si trebuie sa le faca doctorii o operatie pe viu cu ustensile ruginite ca asa e dom’le situatia ce naiba.

Repetitii. Nimic nou sub soare la noi. Repet, ideea e ca multi sunt inca „imbecili” sau ignoranti si nu stiu cat de rea e Romania. Alltii credeau cumva ca s-a reparat ceva. Eu daca spun de exemplu ca unii se calca in picioare, pe cap ma! asa din senin, fara nici o cearta serioasa, ei nu m-ar crede. Asta in Romania. Multi nu stiu dar din pacate, sunt mari sanse sa afle. Paziti-va bine spatele! Nu e un sfat negativ sau cinic, e unul realist pe care puteti sa-l luati cat de cumpatat puteti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *