Blogging, Știri & Trends
Toti prostii si mincinosii
Toti prostii si mincinosii

Toti prostii si mincinosii

Toti prostii si mincinosii stau si povestesc cum au facut ei ceva cu viata lor. „Mie nu mi-a dat nimeni nimic”. Mai da-te dracu de dobitoc, ca toti ti-au dat de toate ca la boschetari.
„Bai cat muncesc, nu stii tu ce e aia”, tot auzeam eu in timp ce stateam in fata pc-ului in casa, luna de luna, an de an. E greu, ziceau. De juma de an muncesc ceva probabil de minim 10 ori mai solicitant decat ceea ce fac ei si nu ma plang si nu sunt obosit, dar ei, ca niste muieri rahitice isi plang de mila si nu numai. Nu esti prost esti si fudul, nu incerci sa te minti pe tine doar dar incerci sa-l minti si pe alalalt, ca ce faci tu e greu, ca nu e asa usor sa faci nu-stiu-ce. Mai da-te dracu de plangacios! Multi cred ca au preferat sa nu mai dea ochii cu mine stiind ca acum muncesc si eu ca ei sau mai mult ca ei. Ce mai aveti de notat acum cand sunt si eu in lumea voastra? A, v-am vazut secretele murdare si taceti malc? Sunteti niste imbecili.

Categoria 2 de imbecili sunt aia care zic ca au facut ceva singuri. Da, au casa, au masina. Dar casa e locuita si de ma’sa, masina e si a lu’ frasu. Asta e primul exemplul. Al doilea, poate sa stea intradevar asa, sa ai tu casa si masina ta, dar cine ti-a dat banii pentru astea, in afara de Banca? Daca nu te ajuta MA’TA si TACTU nu faceai absolut nimic. Si oricum, n-ai facut absolut nimic daca stai tu si-mi povestesti cat de greu e si cat de greu ai dus-o tu fara de fapt sa stii despre ce vorbesti.

Logic ca toti o ducem greu, unii mai greu decat altii, insa nu trebuie sa te lauzi cu durerea ta care nici macar nu se compara cu una cu adevarat coplesitoare. Luati aminte! Cine va zice ca e greu la munca si ca e greu ce a facut el/ea, vorbeste din cur si nu merita nici un dram de atentie. Cineva care ar zice-o pe un ton real si care merita ascultat, se observa de la o posta. Restul…sunt praf in ochi si praf in general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *