Blogging, Știri & Trends
Trei ceasuri rele
Trei ceasuri rele

Trei ceasuri rele

ceasuri proaste spate ceas replica watch mechanism
Partea bună e că am trei ceasuri, partea rea este că toate au un mecanism de ăsta ieftin și sunt niște prostii!
Deși era o ieftineală banală (la vreo 50-60 ron), ceasul pe care îl purtam eu la mână arăta drăguț, însă i se cam uzase cureaua. Așadar, azi am cumpărat din Doraly o curea nouă pentru el, tot simplă. Zece lei a costat a naibii, ba chiar a trebuit să mai cumpăr una pentru alt ceas găsit de curând prin casă (evident tot o chinezărie de duzină). Baterii fix pe mărimea căutată de mine nu avea vânzătoarea drăguță din capătul mall-ului. Aveam nevoie de AG1 dar ea avea toate AG-urile în afară de asta. Am luat una mai măricică just in case. Cinci lei și aia. Scumpe prostiile astea de mini-baterii, deși n-ar trebui să fie așa.
Am încercat pe loc să schimb cureaua ceasului meu și a mers dar…a sărit de pe poziție și o parte din curea a căzut pe jos. Desigur că o bucată din telescopul ce fixează cureaua a zburat și nu mai aveam șanse să o găsesc. În fine. L-am pus în buzunar. p.s. Înainte de asta, alegându-mi două curele, am vrut să le pun pe ceea ce credeam eu că e sticlă…dar era de fapt spațiu gol și le-am dat drumul de fapt pe podea. Ce amețit.
Ajung eu acum acasă, dau să asamblez să una să alta. Un ceas nu vrea să meargă. Celălalt are secundarul amețit și nu vrea să funcționeze normal. Iar ceasul meu vechi era ok dar…i se strâmbase cadranul, așa că am tras puțin de mecanismul său ca să nivelez cadranul la loc. Ce credeți că s-a întâmplat?

 

 

Am rămas cu gura căscată! Limba mea era afară aproape, la fel de de-andoaselea precum limbile ceasului. Fuck it!
Îmi plac ceasurile de când eram mic. Îmi cumpăram mereu. Prima dată de plastic apoi m-am dat și eu pe alea mai metalice. La școală eram cam singurul care purta ceas dar îl ascundeam că prea mă întrebau colegii mereu cât e ceasul. Cândva o să-mi iau și eu unul adevărat, ceva așa mai steampunk că îmi place genul. Sau un ceas de ăla pe brățară lată de piele…sau…sau… Sunt atâtea stiluri și atâtea minunății. Cum să nu-mi placă ceasurile? Tot ce trebuie să fac e să evit de acum încolo ceasuri rele precum cele de mai sus. Uitați-vă și voi la limbile alea împrăștiate pe acolo! Doamne…

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *