Blogging, Știri & Trends
Triatlon de iarnă în aceste momente la Cheile Grădiștei
Triatlon de iarnă în aceste momente la Cheile Grădiștei

Triatlon de iarnă în aceste momente la Cheile Grădiștei

foto via Radu Cristi

În aceste momente, văd Live că se întâmplă ceva foarte frumos pe la noi în România. Este ultima zi de Winter Triathlon World Championships, organizat de către Federația Română de Triathlon, avându-i ca parteneri pe cei de la Bellotto.

Un triatlon de iarnă înseamnă 8 Km de alergare pe zăpadă, 14 Km de pedalare…pe zăpadă și 12 Km de schiat. Locația este Cheile Grădiștei din comuna Fundata din județul Brașov.

Suntem alaturi de Federatia Romana de Triatlon care a reusit sa obtina desfasurarea unui Campionat Mondial in Romania, mai precis la Cheile Gradistei. Fiind proprietar, dar si proiectant al bazei sportive, va asigur de tot sprijinul nostru in buna desfasurare a acestui campionat mondial.” – a declarat Ovidiu Gârbacea, proprietarul Complexului Cheile Grădiștei. [sursa]

Aflați o parte din rezultate, aici. Puteți vedea și voi în aceste momente un Live pe Facebook, dat la share de asemenea de către Klosz Peter (LIVE aici), președintele Federației Române de Triatlon.

Acesta este unul din comentatorii live ai acestei desfășurări (asta când nu este chemat cu treburi) și aflăm fel și fel de lucruri interesante. Ca de exemplu că membri din juriul internațional s-au deplasat și cazat până aici pe banii lor. Nu știu ce face Statul nostru. Aflăm de asemenea bucuria participanților vizavi de acest campionat și vizavi de locul frumos vizitat. Yulia Surikova, rusoaica locul 1 la proba Elite Feminin declară că „Iubesc România, țara mea favorită, după Rusia!”. Hai să vedem cum se descurcă participanții și să fim mândri că suntem gazda unui asemenea eveniment major!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *