Blogging, Știri & Trends
Tuborg Christmas Brew a dispărut deja de pe rafturi
Tuborg Christmas Brew a dispărut deja de pe rafturi

Tuborg Christmas Brew a dispărut deja de pe rafturi

Îmi era dor să mai particip la o campanie Blogal Initiative așa că o să mă mai implic în două-trei… Am vrut însă o treabă ce n-a putut fi realizată azi. 
Respectând tradiţia începută acum 14 ani, Tuborg Christmas Brew revine şi anul acesta în România. Acelaşi gust cunoscut încă din 1981, când a fost inventată reţeta, aceeaşi concentraţie de alcool de 5,6% şi binecunoscuta culoare brun-roşcată a berii Tuborg de Sărbători, spun cei de la Tuborg. Aceștia au lansat din nou acest produs în data de 7 Noiembrie 2014 și deși ieri am văzut-o pe rafturile unui hypermarket, azi a dispărut. Atât de cerută a fost. Am vrut să fac o poză cu berea asta și cu un bulgăre de zăpadă, având în vedere că azi am avut în Constanța prima ninsoare serioasă a anului. N-am găsit. Am mers la un magazin de peste drum. N-am găsit. Am mers la magazinul de lângă…n-am găsit. Am mers la magazinul de puțin mai jos de magazinul de lângă magazinul de peste drum iar aici…….n-am găsit. Nimeni nu mai are Tuborg Christmas Brew! Chiar că ediție limitată! Nu m-a oprit asta să improvizez ceva…

Close enough! Ce cred eu despre Bere și Sărbători? Ce cred eu despre Bere și orice altă zi bună: merge! De sărbători însă este de apreciat dacă vedem o schimbare de „haine” a unui brand și apreciem și mai mult diverse promoții și premii. Este o chestiune clasică de Marketing dar are un impact mai mare când vezi asta de la un brand veteran precum Tuborg. 
Aruncați-vă un ochi și pe Jingle Remix-Mas al acestora. Vă va lua probabil ceva timp să potriviți ritmul dar nah…e fun. Tasta W îmi place mie. Dacă reușești să creezi un Jingle nou interesant, poți câștiga un Kit Tuborg Christmas Brew, ce conține bax de bere, goarne, căciulă, papion și confeti. Nu rata nici hashtag-urile  #ChristmasTaste şi #ChristmasBrew.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *