Blogging, Știri & Trends
Turneul VUNK ajunge și în orașul Constanța
Turneul VUNK ajunge și în orașul Constanța

Turneul VUNK ajunge și în orașul Constanța

Aflăm pe blogul pustiul.ro de un turneu Vunk ce urmează a poposi și în Constanța. Acesta se numește „Înconjurul lumii” și va avea loc pe scena Teatrului de Stat din Constanța.
Turneul „Înconjurul lumii” este o producție complexă, cu ecrane de proiecție, lumini pre-programate și alte efecte speciale de scenă. Alături de VUNK, pe scena vor urca cvartetul de corzi Muse Quartet, trompetistul Dan Nicolau, percuționistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie. Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru, spune puștiul.ro.
Biletele se pot cumpăra cu 40 de lei de pe iabilet.ro, cât și din alte locații pe care le aflați de pe blogul sus-numit. Tot pe acest blog se organizează și un Concurs. Puteți câștiga o invitație dublă la concertul lor dacă lăsați un comentariu la articolul în cauză, recomandând un loc bun de plimbare în acest oraș.
A lăsat un comentariu și Diana Slav, ce organizează Constanța Free Tour iar eu tot pe ea aș recomanda-o drept câștigătoare, dând la schimb o plimbare cu membrii trupei Vunk, pentru a-i pune în temă cu istoria și arhitectura locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *