Blogging, Știri & Trends
Un nou Univers – Partea VII
Un nou Univers – Partea VII

Un nou Univers – Partea VII

Trecuse un timp în care Gabriel a fost învățat să-și acceseze cele mai ascunse puteri. Singura problemă era că puterile sale erau mari iar Gabriel era…instabil.
Dispărea noaptea din casă iar Eva și Alex nu știau unde se duce. Gabriel spunea doar că are treabă. S-a repetat povestea de câteva ori până într-o seară, când viața lor urma să se schimbe complet.
Gabriel dispăruse ca de obicei iar Alex se uita la televizor. Se uita la știri, o transmisie în direct din centrul orașului. Câteva mașini erau cuprinse de foc și câțiva oameni morți. 
Nu avem toate informațiile în prezent, însă martorii spun că vinovatul acestui incident părea să controleze focul și să ridice oamenii în aer, aruncându-i la metri distanță. Spunea reporterița de la TV.
Alex a rămas blocat și a chemat-o pe Eva, într-un stil ce făcea a-ul din nume aproape etern.
Evaaaaa. Vino încoa rapid!
Ce s-a întâmplat? Răspunse Eva, venind din bucătărie cu un prosop pe umăr.
Ți-am zis că nu-mi place de tipul ăsta. Spuse el, arătând către televizor.
Au urmărit amândoi transmisia în direct și au decis apoi să ajungă foarte repede la fața locului. Acolo au găsit o distrugere de nedescris și oameni speriați. Victimele erau câțiva locotenenți ai mafiei locale iar printre martori, un alt membru al mafiei vorbea la telefon într-o grabă isterică, explicând scenariul membrilor din ierarhia superioară, probabil. Brusc însă, a apărut Gabriel la fața locului. Toată lumea arăta spre el în semn de identificare, însă Gabriel se ducea fix spre acel membru rătăcit, fără ca el să-și dea seama.
Ghicind intenția sa, Eva s-a pus în calea lui și a încercat să-l oprească, spunând că nu așa trebuie făcut.
Oprește-te, Gabriel! Ce ai făcut? Ai dat totul peste cap!
Lasă-mă. Oamenii ăștia merită să moară. Ne-au distrus orașul, prietenii și familia. Acum e timpul să lovim. Spuse el, cu privirea fixată pe următoarea sa victimă.
Eva a încercat să rămână în fața lui, însă acesta a împins-o pe asfalt. Alex a apărut repede lângă Eva, ajutând-o să se ridice. Gabriel deja se apropiase de infractor și cu noile sale puteri de Telekinezie l-a ridicat pe acesta din mulțime. L-a adus în fața lui și i-a spus scurt că a trădat siguranța și linișea acestui oraș și a acestei lumi. Mulțimea se uita cu groază la scenă, în timp ce Gabriel îi luminase tot corpul victimei, făcându-l practic să se dizolve într-o lumină fierbinte.
Polițiștii martori la scenă i-au ordonat să se oprească, dar acesta era însetat de răzbunare și justiție. Aceștia au tras câteva gloanțe spre el însă Gabriel era acoperit de o aură vulcanică, ce oprea instant orice glonț din plumb și tungsten, evaporându-le instant în apropierea sa. Acesta și-a îndreptat atenția către polițiști. Și-a ridicat o mână către două mașini și le-a făcut să ardă în flăcări intense.
NU! Țipase Eva disperată, însă Gabriel nu se oprea. Văzând asta, Eva a înghețat flăcările și apoi le-a transformat în mici bucăți de gheață. Gabriel apoi ridicase în aer doi polițiști iar Alex, dintr-un instinct adânc, și-a pus mână pe capul justițiarului și l-a introdus într-o stare de leșin. Alex a chemat-o pe Eva și a apucat-o de mână. L-a atins și pe Gabriel ce zăcea inconștient pe stradă și s-au teleportat înapoi acasă. Alex își descoperise în secret o forță de dematerializare, iar acum era prima sa încercare de punere în practică.
Alex și Eva erau martori scenelor de la televizor ce arătau momentul groaznic al atacului.
Trebuie să facem ceva. A ieșit la suprafață situația noastră…trebuie să facem ceva. Spuse Alex, cu o hotărâre bruscă și senină.
Da, trebuie să acționăm acum. Răspunse Eva, epuizată de lupta dusă cu Gabriel.
Pe fundal se auzea reportajul de la fața locului, ce nu explica mulțimii ce anume s-a întâmplat și cum de era posibil un asemenea lucru.

Va urma…

.:: Citește și Un nou Univers – Partea VIII
.:: Nu știi povestea? Citește-o de la început !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *