Blogging, Știri & Trends
Un selfie pentru un premiu Durex !
Un selfie pentru un premiu Durex !

Un selfie pentru un premiu Durex !

Come on, everybody! Do it for your city! Săptămâna asta vreau să văd de la voi o poză care să exprime modul în care iubiți voi. Simplu, excentric…sănătos…leneș…oricum! Poate să fie de la o cină romantică, o plimbare prin parc, un jog pe plajă…orice! Ar fi fun să văd un selfie de la voi dar accept și altfel de poze, ba chiar și din alte surse creative…ideea e să exprime dragostea, amuzamentul și o stare de spirit frumoasă! 
Lăsați-vă imaginile pe LoveVille Constanța și puteți câștiga un Kit Durex format din prezervative și lubrifiant! Nu uitați că puteți comenta cu hashtag-urile #lovevilleconstanta #LoveVille2014, #Durex, #Prezervative, #celmaiiubaretoras ! De asemenea, aruncați-vă o privire pe alte locuri afiliate precum www.facebook.com/Durex.Romania, www.twitter.com/DurexRO, www.instagram.com/durexro sau www.pinterest.com/durexro.

Câștigătorul temei anterioare este Rusu Dan. Hai să vedem cine este următorul! Dacă sunteți în pană de idei, hai să vedem ce au de zis cei de la The Chainsmokers pe tema asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *