Blogging, Știri & Trends
Unii polițiști din Constanța sunt handicapați de-a dreptul !
Unii polițiști din Constanța sunt handicapați de-a dreptul !

Unii polițiști din Constanța sunt handicapați de-a dreptul !

Serios acum, uitați-vă la poza de mai sus, găsită în articolul de aici. Nu asta vă spune vouă imaginea? Dar cât de mare să fie gradul tău de handicap de parchezi pe 2 locuri chiar?!
Sunt o groază de astfel de întâmplări pe zi în acest oraș. Nu e prima oară când văd așa ceva, ba chiar am văzut cu ochii mei la ICIL niște milițieni ce ieșeau din supermarket cu sacoși pline de alimente și le băgau în portbagaj, asta în timp ce erau parcați neregulamentar lângă trotuar. Alții parcă sunt neamuri sau prieteni de ai polițiștilor ce au dreptul de a conduce mașina de Poliție, conducând în civil la volan și arătând de parcă tocmai ce au ieșit din peșteră. Iar se fac de râs proștii, iar le scade din credibilitate.
Poate vrei să trimiți poza asta la Inspectoratul de Poliție Constanța. N-ai șanse, site-ul lor oficial e mort.

[LE] 04-06-2013

Conform articolului de aici, în sfârșit se cercetează situația. Polițiștii în cauză zic exact ceea ce ne așteptam toți să zică: Au intervenit de urgență în cazul unui furt din hypermarket. Oare documentele oficiale întocmite în ziua aia există? Oare centrul comercial le susține afirmația? Până la urmă, nu e vorba de un caz american de răpire sau jaf armat, să-ți lași mașina de Poliție în drum. Au și hypermarket-urile astea destui paznici, dacă nu știați! Oare dacă se confirmă că au mințit, se vor lua măsuri disciplinare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *