Blogging, Știri & Trends
Vacanța de Paște prin Bulgaria în anul 2022
Vacanța de Paște prin Bulgaria în anul 2022

Vacanța de Paște prin Bulgaria în anul 2022

…long story short, anul ăsta mi-am petrecut vacanța de Paște în Bulgaria. Iar au căștigat! Ca să vezi!

Este a doua oară cănd îmi petrec o vacanță/concediu cazat în Bulgaria. De data asta ne-am nimerit în stațiunea Constantin și Elena din Bulgaria. Am stat la AZALIA, un hotel de 4 stele, cu piscină, cu ultra all inclusive, cu vedere la Mare și tot așa. Față de kitsch-ul din Golden Sands, stațiunea Constantin și Elena parcă e mai ok, mai liniștită și mai verde. Apropo, rovinieta de Bulgaria se poate cumpăra și online, pentru a nu mai sta la coadă degeaba după Vamă. Site-ul este web.bgtoll.bg și de aici îți poți lua rovinietă pentru Bulgaria. E site-ul oficial, menționat și pe Ministerul nostru de Externe deci…dați-i cu încredere!

În prima zi a fost cam înnorat, dar apoi a început să iasă și soarele, iar apoi să iasă și turiștii în piscină și chiar și în Marea cu apă rece-gheață. Alcoolul ăsta…

Nu este hotelul perfect, nu e camera mare lux, însă nici departe de un confort decent nu este. Cald era, vedere la Mare aveai, nimeni nu te deranja dacă îți luai o bere în cameră, aveai bar deschis peste tot, mâncare variată la cele trei mese de-a lungul zilei, gustări la beach bar, parcare gratuită, n-am plătit extra nimic ca și taxă ascunsă…deci… Bun așa!

Sala de fitness era vai de ea, mică și amărâtă, dar ne-am distrat puțin pe acolo. La piscina interioară urlau copii, așa că ne-am mutat pe plajă la bronzat. Ne-am plimbat și prin stațiune, am mers și la o biserică mică ce purta numele de Constantin și Elena, am mers apoi și pe la Nisipurile de Aur, la 15 minute distanță de unde ne aflam, ba chiar și prin Varna am ajuns pe la un Mall, unde avea și Ikea. Mai ieftin este în București, ce să zic…

Au fost și români mai gălăgioși prin hotel, dar cam asta e situația. Mulți erau bătrâni, alții de orice vârstă urlau prin piscină, dar chiar erau amuzanți, jucându-se volei. Berea și vinul la țap erau chiar ok. Mi-a plăcut și înghețata lor. Trebuie să alerg extra de acum încolo ca să dau jos ce am pus pe mine în concediu.

E bună oferta. Bulgaria adică… Dacă ești constănțean mai ales, rentează mai mult să te duci în Bulgaria decât în stațiuniile de pe litoralul românesc. Așa consider momentan. Oricum… A fost frumos. Cum am descoperit cândva Golden Sands și am evoluat la Constantin și Elena, poate voi mai descoperi ceva și mai și… De abia aștept!

Un comentariu

  1. Pingback:Aniversarea de 1 An în Bulgaria în anul 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *