Blogging, Știri & Trends
Vine oare Constanţa Blogmeet XV ?
Vine oare Constanţa Blogmeet XV ?

Vine oare Constanţa Blogmeet XV ?

 

Desigur că în prag de Iarnă apare şi un nou Blogmeet. Vali (de la BluePink) se joacă momentan cu variante de poster pentru eveniment, deşi momentan nu ştim unde ne vom întâlni. Când ne vom vedea iar? Probabil pe 8 Decembrie 2013. Mi-ar fi plăcut să vină şi ddumi! Să vedem ce va ieşi!
Imaginea de mai sus este varianta pentru mine. Vali a mai făcut o variantă pentru iamntz.com, pustiul.ro, euareblog.ro, sagittarius.iloveconstanta.ro, aluziva.ro, betiedeviata.com…şi poate nu o să se oprească aici. Este foarte fun ce face şi hai să sperăm că de data asta ne vom aduna mai mulţi bloggeri şi bloggeriţe pentru acest eveniment! O locaţie atractivă este una de genul Beer House, ce s-a deschis în locul fostului Chevalet. Chiar şi aşa, încă suntem în negocieri. Ar ieşi o colaborare foarte bună între noi şi patronii de baruri din Constanţa dar…înţelegerea se lasă aşteptată.
De Blogmeet XIV m-am ocupat eu în mare măsură. Pentru prima oară am apărut în Presă şi am fost filmaţi de către cei de la Litoral TV. De data asta, o lăsăm mai moale cu Presa deşi nu ar fi niciun deranj dacă am fi menţionaţi din nou în ziare sau dacă vreun reporter ar dori să fie prezent la eveniment (pe cinstea noastră) pentru a evalua o asemenea ieşire. Un Blogmeet constănţean nu este ceva cochet sau standard, este o întâlnire intensă între diverşi oameni ce se consideră sau nu Bloggeri, dar care au categoric ceva pertinent de discutat pe diverse teme moderne sau clasice, predominant din mediul Online.
Să sperăm că va fi şi de data asta o ieşire bună……..eh….ce zic eu aici? De fiecare dată am găsit ceva de discutat şi analizat! Ideea e să te implici în discuţie, să nu exagerezi prea tare cu filozofii proprii şi să ştii îndeajuns de mult să asculţi! O să vă ţin la curent despre acest viitor eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *