Blogging, Știri & Trends
Voi rezolva problemele romanilor!
Voi rezolva problemele romanilor!

Voi rezolva problemele romanilor!

Ok, de atata timp ne vedem bietii concetateni plangandu-se despre viata asta rea si amarata din tara. Aceasta este o problema si de obicei, problemele au rezolvari.

O rezolvare aparenta este…party-ul! Petrecerea, alias party, alias bascalie, bahaos, chindie sau ieseala (neologism), pare a fi un eveniment la care o mare parte a societatii romanesti este predispusa in mod pozitiv.

Sa luam de exemplu vecinii mei de la etajul superior. Stiind ca este Craciunul au hotarat sa il petreaca, dar nu oricum ci cu multa multa muzica, data tare. Nu ma supara acest fapt astazi, doar il observ. Il corelez de asemenea cu alte evenimente care au determinat vecinii sa petreaca zgomotos si drept urmare, sa se bucure: zile nationale, zile de nastere sau chiar decese (in caz ca acestea au dus la o mostenire semnificativa de averi). Asadar, o eficienta solutie pentru tristeturile si indispozitiile poporului roman, ar fi sa avem mai multe sarbatori si drept urmare mai multe motive de a petrece.

Daca nu, putem sa optam pentru a doua optiune: cumparatul de pistoale. Acest lucru pare a fi o cerinta generala a multor oameni care se plang in autobuz, maxi taxi sau casa, ca ar prefera sa impuste una sau mai multe persoane pe care nu le considera demne de o functie sau de o existenta in general…

p.s. Chiar are farmec sa asculti in prezent o hai sa-i zicem „melodie” ce era live acum ceva timp? Unde mai pui redarea audio de slaba calitate…

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *