Blogging, Știri & Trends
Voi vă înțelegeți cu Nokia Lumia?
Voi vă înțelegeți cu Nokia Lumia?

Voi vă înțelegeți cu Nokia Lumia?

nokia lumia de neinteles

Conform unor păreri aleatorii de pe Internet, telefonul mobil Nokia Lumia este o invenție foarte bună. Modelul său „930” este într-un Top 10 al celor mai bune telefoane smart din 2014.

Dar nu se compară deloc cu alte inveții folosite în masă, precum iPhone sau Samsung. Partea sa aparte este sistemul Windows ce în teorie îi oferă o simplitate în folosință, plus alte funcții extra: Office îmbunătățit, memorie de 8Gb plus 128Gb maxim prin microSD (dar ce pui pe el, neamule? seriale?), cameră foto de 5Mp, procesor quad-core, șamd. Cu toate astea, nu este un telefon ușor de folosit pentru cei ce s-au obișnuit cu vechiile telefoane sau cu smartphone-ul uzual.

Maică-mea a cumpărat cu puncte de la Vodafone așa ceva și imediat a regretat. De fapt, am intrat eu prima oară pe el pentru a-l configura și din start m-a luat cu nu-știu-ce cont de Microsoft, cu setări dubioase, cu loading suplimentar pentru naiba-mai-știe-ce… E teribil! Ba chiar și poza de mai sus aparține unui anunț de pe olx.ro iar tipul spune că telefonul nou, luat de la Orange, îl dă la schimb pe un Samsung pe motiv că: „Nu ma pot obisnui cu el”.

M-a amuzat asta, dar e trist întradevăr. E bun dacă vrei să experimentezi probabil și dacă vrei un smartphone ieftin dar Vodafone a făcut recomandarea asta probabil să scape de stoc, văzând că nu prea e popular pe la noi Windows Phone-ul. Fix lu’ maică-mea a găsit să-i dea așa ceva!

[Later Edit] Oficial, maică-mea e mai meseriașă ca mine în folosirea acestui telefon. Partea proastă e că și-a pierdut din puterea microfonului. Nu știu cum se rezolvă asta, dar tot aș recomanda să treceți pe un Samsung!

3 comentarii

  1. Un Nokia 920 butonez mereu, l-am facut cadou fratelui dar cand il prind tot il mai butonez cate putin, imi place foarte mult si mi se pare foarte usor de utilizat mai ales dupa update la 8.1. Eu nu pot folosi Windows Mobile din alte motive si sunt nevoit sa stau pe Android. Windows mobile se misca foarte bine pot sa spun, singura problema sunt aplicatiile de care am eu nevoie ca nu sunt facute pentru Windows Mobile… de aplicatii mai speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *