Blogging, Știri & Trends
Wikivoyage – Proiect nou despre calatorii si destinatii
Wikivoyage – Proiect nou despre calatorii si destinatii

Wikivoyage – Proiect nou despre calatorii si destinatii

Un nou proiect oficial al fondatorului Wikipedia, Jimmy Wales, se numeste Wikivoyage. Initial il dorea numit „Wikivoyager” insa in cateva zile aparent si-a schimbat intentia.
Este un website de calatorii, cu informatii si poze despre diverse locatii. Momentan nu gasesti cine stie ce date insa cu timpul, il doreste a fi un website puternic. Din cate am inteles, va fi de asemenea implementat un sistem de tipul „Trip Advisor”, in care iti poti scrie parerile despre mancarea dintr-un oras, vinul, cazarea si alte conditii existente. Ramane de vazut cum va ajunge totul si daca va iesi in evidenta precum Wikipedia, Wikisource sau altele din familie.
Wikivoyage este al 12-lea proiect oficial a lui Jimmy Wales. Restul de 11 pot fi vazute in partea de jos a paginii afisate chiar si pe noul Wikivoyage. Sistemul lui Jimmy Wales este unul de non-profit, bazat pe donatii. 
Pe 7 Ianuarie 2013, acesta a fost invitat in emisiunea lui Stephen Colbert si a fost luat putin la rost despre acest sistem deloc popular pentru un asemenea succes. Jimmy Wales insa isi mentine pozitia. Haide sa vedem video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *