Blogging, Știri & Trends
Wild Wild West Side
Wild Wild West Side

Wild Wild West Side

Yeah yeah yeah boyyy, we’re in the West side! Wild Wild West side mai degraba.

Vorbeam adineauri de articolul lui Raiden si ma gandeam ca daca intr-un oras precum Constanta poti vedea imagini cu boschetari locuind abuziv pe acoperisul unor cladiri locuite abuziv la randul lor, totul e posibil peste tot. Pai acum cateva zile ne radeam de prostii aia cu stalpul pus in strada, vreti sa va fac si eu o poza cu aceasi situatie regasita si la noi in oras?

Vreau sa dau de permis. De o luna am cam citit legislatia rutiera in drum spre si de la munca. Acum trec la nivelul 2, incep sa ma uit la drum si eu si sa depistez fiecare semn de circulatie si fiecare manevra. Deci fac un fel de simulare auto pe spinarea soferului de Maxi Taxi. Azi a fost un trafic infernal. N-am vazut anul asta atata aglomeratie precum azi si luati aminte ca de cateva luni vad zi de zi ce e in trafic caci deh…nu mai sunt un parazit social si muncesc. Afara era vant si aproape ploaie dar centrul era plin de oameni. Revenind la masini, am vazut cum 3 masini au depasit coloana de masini de pe propria banda. Ai zice ca e normal, dar toate cele 3 masini au facut asta in acelasi timp. Nici daca se vorbeau nu reuseau un asa gratios sincron. Nici nu stiu daca ar fi trebuit amendati sau aplaudati. Serios, nu prea stiu. Trebuie sa mai citesc si trebuie sa vad si practic tot ce misca.

Ce sa mai zic. In rest, mai nimic. Munca e munca, rutina e rutina. Ma gandeam azi la colegii mei si la psihologia muncii in Romania. Totul e ca o familie, in sensul ca n-ai intimitate. Pai eu daca vreau sa plec undeva, trebuie sa afle toata firma unde plec. Daca fac ceva dar nu vreau sa afle toti, fix toti afla. Nu avem secrete intre noi caci nu exista cai de pastrare a unui secret. Asa ca da, mediul muncii in Romania e asemenea mediului familial, de asemenea romanesc. Adica cu sanse mari de a fi fucked up. Nu ma deranjeaza prea tare cum nu m-ar deranja prea tare daca m-ar vedea fratimiu sau un unchi sau o matusa in curul gol. Multi in Romania chiar ies in curul gol pe strada deci e o chestie de specific al zonei banuiesc.

Mai vroiam parca sa zic ceva, dar nu ceva anume, cred ca doar mi-e dor sa scriu. In acelasi timp, nici n-as avea timp sa scriu tot ce gandesc si ce traiesc. Papa for now.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *