Blogging, Știri & Trends
Yuka Mobili – Promoție și Concurs în City Park Mall
Yuka Mobili – Promoție și Concurs în City Park Mall

Yuka Mobili – Promoție și Concurs în City Park Mall

Firma de mobilă, Yuka Mobili, din Constanța, își laudă brand-ul în City Park Mall. La fața locului au amenajat o zonă de prezentare a produselor lor.
Un motiv pentru această promovare îl constituie o Promoție cu Reduceri și Premii, ce se desfășoară pe perioada 28 Februarie – 9 Martie 2015. Un Comunicat de Presă spune următoarele:
„Cu totii ne dorim o reimprospatare si o noua infatisare a propriei locuinte.
In prag de primavara, Yuka iti ofera drept Martisor o reducere speciala de 14% la o gama larga de produse, potrivite pentru mobilarea spatiului dumneavoastra.
In plus, doamnele si domnisoarele care achizitioneaza cel putin un produs in perioada 28 Februarie – 9 Martie 2015, pot participa la tombola noastra Doamnele extrag.
Avem convingerea ca veti considera valoroase si pline de interes pentru dumneavoastra proiectele, ideile si produsele pe care le veti regasi in cadrul showroomului nostru, acestea constituinde-se, in final, intr-o contributie importanta la succesul amenajarii locuintei.”
Râmâneți la curent cu aceștia, aruncând un ochi din când în când pe website-ul lor oficial de aici, sau pe pagina lor de Facebook de aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *