Blogging, Știri & Trends
Zilele Prieteniei în Constanța și Bloggerii non-constănțeni
Zilele Prieteniei în Constanța și Bloggerii non-constănțeni

Zilele Prieteniei în Constanța și Bloggerii non-constănțeni

În perioada 16-17 August 2013, începând cu ora 17:00, pe plaja Modern, are loc ultima ediție din seria 2013 a Zilelor Prieteniei organizată de celebrul brand de bere, Bergenbier.
Totul bine până acum, nu? Vor cânta trupe românești precum Cargo, Paraziții, Vița de Vie, Alternosfera, Șuie Paparude, E.M.I.L., Robin And The Backstabbers, CTC, Mărgineanu & Band, Partizan, Nightlosers, Nişte Băieţi şi The Mono Jacks. Niște Băieți cică. Lolici. Intrarea este liberă iar berea este gratis…dacă o cumperi.
Bon. Până acum totul minunat. Ba chiar au apărut și câteva spoturi video pentru promovarea acestui eveniment. Unul foarte amuzant e cel cu Paraziții:

Hahahaha…ha..anaa…uite încă unu…wow, cu bloggerii care te invită la evenimentul din Constanța…hehe…dar…ia stai…cine naiba sunt ăștia?


Dragă Bergenbier, voi credeți că noi în Constanța n-avem bloggeri ? Ba chiar avem cel puțin 2 care apar pe sticlă așa ca meserie. Iar voi vă duceți în București și în Săcelele sau de unde or fi restul bloggerilor din imagini pentru a face un spot despre bloggeri care te invită în Constanța? Pe bune? Pe bune acum?
Poate s-au supărat că i-am pomenit de bine de câteva ori pe cei de la Heineken sau poate au observat că unii din constănțeni sunt întradevăr mai ursuzi și mai reticenți în fața camerelor, dar totuși…pe bune?

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *